Shipping and Policies

 

Plata se poate face in sistem ramburs (la primirea coletului) sau se poate face prin banca, in avans, expedierea urmind a se face dupa intrarea banilor in cont.
Plata se poate face si prin PayPal, caz in care suma totala de plata va fi recalculata astfel incit sa contina si comisionul PayPal (care este in valoare de 3,4% + 0,35 EUR).
Livrarea se poate efectua prin Posta Romana (2-4 zile).
Pentru Bucuresti, livrarile se pot face personal.
Posta Romana Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal
0 – ∞ LEI
0 – ∞ LEI
0 – 1000 LEI
3
8
5

Returnarea produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31.09.2000, aprobate si completate prin legea nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta. Conform legislatiei mentionate, Consumatorul are dreptul de a notifica in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul), adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire. Legislatia romaneasca prevede urmatoarele: “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 15 zile lucratoare, fara penalitari si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor”.
Pentru retururi se acorda maxim 10 zile si vor fi trimise in ambalajul lor original si in aceeasi stare cum au fost primite, fara defecte (uzura sau folosire). Transportul va fi platit de client, atit dus, cit si intors, fie ca sunt retururi sau schimburi.

Nu ezitati sa ma contactati . Astept sugestii, cerinte speciale sau intrebari  despre produsele comandate sau aflate pe site.

Va multumesc!


DELIVERY TIME:
USA about 3-4 weeks
EUROPE 10 days
AUSTRALIA/OTHER COUNTRIES about 3-4 weeks

All my products are ready to ship and I will post them in 1-3 working days after payment.

If you are not happy with the purchased item you can return it in 3 days and I will give you full Pay Pal refund. If you have any problem with the item, please contact me within 1 week of receiving the package to find a solution. If for any reason you are not satisfied with the item, it must be returned in unused condition and as soon as I get it back I will make a full refund, but only the price of the item (shipping costs not included) and it is the responsibility of the buyer to pay return shipping.

Please write to me if you have any special requests or for any other information.

Thank you!